In de zwoele zomer van 1988 is Thomas ter wereld gebracht. Een zware bevalling blijkt achteraf; Thomas kwam er namelijk uit met een hoofdtelefoon om zijn nek. Thomas heeft altijd passie gehad voor muziek. Veelal draaide hij op zijn slaapkamer muziek. Het liefst zo hard dat pa en ma beneden de TV niet meer konden horen en de buren de schilderijen noodgedwongen met extra spijkers moesten vast timmeren.

Bij toeval kwam Thomas op de middelbare school iemand tegen met dezelfde passie: Patrick. Patrick had altijd gedroomd van zijn eigen drive-in show en met veel inspanningen is deze er dan ook gekomen. Vanaf 2003 hebben Thomas en Patrick de drive-in show opgezet en zijn met wat bijelkaar gegrepen apparatuur heel wat kleine feestjes afgegaan. Inmiddels is de drive-in show onder leiding van Patrick en Derek uitgegroeid tot één van de grootste drive-in shows in Enschede en omgeving.

Het leven achter de CD-spelers is Thomas zo goed bevallen, dat hij heeft besloten verder te gaan als DJ. Vanaf 2006 kun je Thomas vinden achter de 'wheels' van diverse clubs, cafe's en discotheken. Daarnaast draait Thomas nog regelmatig op (kleinere) privefeesten.